Заказы оnline 24

Окуляри Rudy Project Tralyx Xl Fire Red Gloss - Impx 2bla (SP397345Z0000)

В наличии
0
Код товара: 14722-08
Артикул: 50696
1 077 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
true 0.03 Вес, кг 3.6 Габариты изделия Габариты в разложенном виде, мм: (В.Ш.Д) 870х480х500. Габариты в сложенном виде, мм: (В.Ш.Т.) 640х500х80. Дополнительная информация Размер сиденья, мм (ширина, глубина): 320х390. Высота до сиденья, мм: 390 Допустимая нагрузка, кг 90 Каркас Сталь Материал изготовления Сетка ПВХ Объем товара, м3 Стул "Дачный" d18 мм (текстилен зеленая полоса) Производитель ТМ Витан Стул "Дачный" d18 мм (текстилен зеленая полоса) Объем товара, м3 Страна Украина
Все характеристики


Опис очок Rudy Project Tralyx Xl Fire Red Gloss - Impx 2bla (SP397345Z0000):

Rudy Project Tralyx XL — спортивні окуляри для заняття велосипедом, бігом, лижами, активного відпочинку. Tralyx — одна з найбільш просунутих і технологічних моделей Rudy Project, здатна підкорити з першого погляду. Улюблені окуляри багатьох професіоналів і любителів спорту цілком заслужили свою репутацію: вони поєднують кращу функціональність з більш високими характеристиками та якістю лінз, ніж у конкурентів. Аеродинамічний дизайн з отворами для вентиляції створений на основі наукових досліджень і забезпечує оптимальну циркуляцію повітря для запобігання запотівання окулярів. Профіль виконаний таким чином, що потоки нагнітається повітря не заважають зору. Очі надійно захищені від попадання пилу, піску, бризок і будь-якого крупного сміття за рахунок міцного я оправи і деформівних лінз, що не утворюють осколків навіть при сильному пошкодженні.

РЕГУЛЬОВАНІ НОСИК І ДУЖКИ

М'яка регульована носова підкладка ідеально підходить для особи будь-якої форми. Ця система також дозволяє регулювати висоту очок і їх відстань від особи, щоб запобігти запотівання. Регульовані кінчики дужок забезпечують ідеальну посадку і ідеальний захоплення. Просто додайте невеликий тиск, щоб налаштувати ці елементи в будь-якому напрямку.

СИСТЕМА ШВИДКОЇ ЗАМІНИ

Змініть свої лінзи в оснащенні! Система швидкої заміни дозволяє вибрати розмір і тип лінз, які вам найбільше підходять. І це забезпечує ідеальне управління освітленням, тому що ви можете легко встановити або замінити лінзи у відповідності з вашими вимогами.

МАКСИМАЛЬНА БЕЗПЕКА

Rudy Project - провідне ім'я в області досліджень і розробок в області повністю просунутих шоломів і сонцезахисних окулярів для повного захисту від падіння. Ми прагнемо забезпечити чудову безпеку завдяки вбудованим петель і м'яким термопластичним еластомерам, які запобігають травм у разі падіння, удари і зіткнення.

СИСТЕМА ВЕНТИЛЯЦІЇ

Інноваційна система PowerFlow має вентиляційні отвори, розташовані на кінчиках дужок, на передній частині очок і на лінзах, щоб поліпшити циркуляцію повітря, забезпечуючи максимальну аеродинамічну ефективність без порушення видимості.

Лінзи ImpactX

Лінзи ImpactX мають довічну гарантію міцності. Їх напівжорстка внутрішня структура забезпечує унікальне управління світлом і неперевершений захист очей від сонячних променів.

Затемнення лінз від високої до низької пропускної здатності світла та отримання вибраного кольору з вихідного чистого стану за лічені секунди - б'ються лінзи ImpactX покращують контраст, візуальну точність і сприйняття глибини.

Лінзи ImpactX на 16% легше, ніж CR-39, і на 10% легше, ніж полікарбонатні, мають більш низький внутрішній заломлення і колірні аберації, ніж полікарбонатні лінзи, що забезпечує більш чітке зображення, більш високу деталізацію, зменшує утворення веселки всередині лінз і підвищує комфорт для очей.

ВИДАТНІ ФОТОХРОМНІ ТЕХНОЛОГІЇ

Лінзи ImpactX виготовлені з фотохромних частинок, які забезпечують унікальну технологію управління кліматом. Затемнюючись від низького до високого світлопропускання протягом декількох секунд і налаштовуючись для досягнення індивідуального кольори з початкового прозорого стану, лінзи ImpactX® доступні в різних кольорах і з різним покриттям: з лазерним дзеркальним покриттям (Black та Laser Black , Red і Red Laser, Laser Brown). Лінзи ImpactX® покращують контрастність навіть в темних умовах, покращують гостроту зору та сприйняття глибини, забезпечуючи при цьому неперевершений захист очей. На відміну від більшості стандартних фотохромних лінз, лінзи ImpactX® зливаються в масі самого полімеру з допомогою складного виробничого процесу, що робить їх більш стійкими і явно оптично перевершує більшість конкурентів.

ДОВІЧНА ГАРАНТІЯ НА ПОШКОДЖЕННЯ

Лінзи ImpactX гарантовано не б'ються. Їх молекулярні напівтверді властивості забезпечують унікальне управління світлом і неперевершений захист очей від сонячних променів і атмосферних елементів. ImpactX® - це сімейство запатентованих поліуретанових оптичних полімерів, прозорих і ударостійких, спочатку розроблених для військових та аерокосмічних потреб, щоб забезпечити куленепробивний, прозорий і легкий матеріал, здатний забезпечити чудову захист, надійність і більш тривалі експлуатаційні характеристики, ніж полікарбонат.

OPTICAL INSERTS

Оптична вставка RX від Rudy Project - це кліпси початкового рівня, які забезпечують відмінне рішення для рецептурних очок. Спеціально розроблена для пацієнтів, які потребують незначної корекції зору, оптична вставка RX може бути вставлена відразу за плоскими (безрецептурними) сонячними лінзами.

ОСОБЛИВОСТІ:

  • Серія: TRALYX XL
  • Настроювані дужки
  • Регульований носик
  • Швидка заміна лінз
  • Адаптивні наконечники
  • Повний комфорт
  • Power Flow
  • Safety Project
  • Світлопроникна здатність: 74% - 9%
  • Категорія захисту: 1 → 3
  • Колір оправи: червоний
  • Колір лінзи: чорний
  • Країна виробник: Італія
true 0.03
Вес, кг 3.6
Габариты изделия Габариты в разложенном виде, мм: (В.Ш.Д) 870х480х500. Габариты в сложенном виде, мм: (В.Ш.Т.) 640х500х80.
Дополнительная информация Размер сиденья, мм (ширина, глубина): 320х390. Высота до сиденья, мм: 390
Допустимая нагрузка, кг 90
Каркас Сталь
Материал изготовления Сетка ПВХ
Объем товара, м3 Стул "Дачный" d18 мм (текстилен зеленая полоса)
Производитель ТМ Витан
Стул "Дачный" d18 мм (текстилен зеленая полоса) Объем товара, м3
Цвет изделия Зеоеная полоса
Общие
Страна Украина

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой