Заказы оnline 24

Окуляри Rudy Project Airgrip Black M.-Smoke (SP431006-0000)

Нет в наличии
0
Код товара: 14726-05
Артикул: 50700
2 632 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
Вес 31 г Гарантия 12 місяців Размер 61#18¬131 / h39 / base 8 Тип товара Окуляри
Все характеристики


Опис очок Rudy Project Airgrip Black M.-Smoke (SP431006-0000):

КОМФОРТНІ НАКЛАДКИ І ПЕРИФЕРИЧНІ ЩИТИ

Комфортні накладки були розроблені для задоволення потреб любителів активного відпочинку. Ця функціональна особливість полягає в дужках, забезпечуючи захист від світла, вітру, пилу і інших атмосферних елементів. Комфортні накладки ідеально інтегровані з периферійними щитками, що посилюють захист від бічного світла і ударів, викликаних можливими падіннями або ударами каміння або гілок. Ці два компоненти легко знімаються для ефективного управління різними умовами освітлення і температури.

RP OPTICS

Для особливих умов освітлення Rudy Project пропонує технічно просунуті спеціальні лінзи з високим візуальною якістю, адаптованим до ваших потреб. Різні лінзи дозволяють вам чудово працювати в будь-яких умовах освітлення і погодних умов, з якими ви можете зіткнутися. RP Optics - це філософія дизайну, метою якої є поліпшення візуальних характеристик і захисту очей за допомогою селективних лінз з високими оптичними та механічними характеристиками в поєднанні з передовими технологіями та науковими застосуваннями.

Наша програма лінз має характеристики, загальні для кожного типу лінз, наприклад, повністю нейтралізує ультрафіолетове випромінювання до 400 нм (UV 400 Protection), і підтримує цілісність кольорів навіть з темними фільтрами. Ми вважаємо, що цього недостатньо для захисту очей від небезпечного випромінювання і зовнішніх факторів. Також важливо підвищити гостроту зору і мінімізувати спотворення, пропонуючи при цьому високоякісну оптику, підходящу для спорту. В деяких екстремальних умовах спортсмен повинен покладатися на технології для підвищення продуктивності та мінімізації відволікаючих факторів. З цієї причини ми розширили асортимент фільтрів спеціальною обробкою, включаючи протитуманні, гідрофобні та фотохромні технології. Наші лінзи, завжди гарантують гостроту зору і фізичний захист очей. Лінзи високої якості візуального мають наступні властивості / переваги:

  • зменшення відблисків - поліпшення контрасту
  • захист від ультрафіолетових променів
  • забезпечують справжнє зір без спотворення кольорів
  • захищають від зовнішніх об'єктів

ОСОБЛИВОСТІ:

  • Серія: AIRGRIP
  • Колір оправи: чорний
  • Колір лінз: сірий
  • Категорія захисту: 2
  • Світлопроникна здатність: 20.8%
  • Периферійні щити
  • Країна виробник: Італія
Вес 31 г
Гарантия 12 місяців
Общие
Размер 61#18¬131 / h39 / base 8
Тип товара Окуляри

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой