Заказы оnline 24

Fenix T5Ti тактична ручка сіра

Нет в наличии
0
Код товара: 10956-05
Артикул: 44342
2 078 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
Вес 40 г Гарантия 12 місяців Длина 13.85 см Тип тактична ручка
Все характеристики

Опис тактичної ручки Fenix T5Ti:

Бренд Fenix додав до асортименту своєї продукції крім ліхтарів і супутніх аксесуарів ще й тактичні ручки. Fenix T5Ti – якраз одна з таких ручок. Вона відноситься до категорії тактичних, оскільки звичайної кулькової ручки відрізняється багаторазово збільшеною міцністю і здатністю працювати в більш широкому діапазоні умов. Такі моделі можна використовувати як стандартне для письма, так і для самооборони або ж вирішення інших тактичних завдань.

Модель Fenix T5Ti має дуже надійний корпус з титанового сплаву ТС4. Він в змозі витримувати дійсно великі механічні навантаження, не схильний практично ніякої корозії. При цьому метал – дуже легкий, що дозволило знизити вагу всієї ручки всього до 40 грам. Завдяки використанню для виробництва корпусів для ручок спеціального обладнання з ЧПУ, корпус кожної ручки виглядає витончено і дуже стильно. До речі кажучи, користувачі можуть вибирати між трьома варіантами дизайну: блакитний корпус, сірий або пурпурний. У ручки з блакитним корпусом встановлюють сині пишучі стрижні, а дві інші різновиди – чорні.

Кожна ручка Fenix T5Ti в змозі писати 5500-6000 метрів. Причому, вона однаково добре пише як на звичайній сухий папері, так і на різних поверхнях під водою. Більш того, згідно з результатами тестів виробників, їх тактична ручка збереже свою працездатність навіть в умовах космосу. Тому вона підійде навіть самим завзятим мандрівникам, які можуть опинитися з наметом в складних погодних умовах і навіть у цій ситуації захочуть записати свої враження від походу.

Із зворотного боку ручки є невеликий загострений елемент, який можна використовувати як склобій у випадку автомобільної аварії чи інших надзвичайних ситуацій. Цей елемент буде корисний при самообороні. Він зроблений надзвичайно міцним і витримає дуже великі навантаження, оскільки виконаний з вольфрамового сплаву. Його твердість експерти оцінили на рівні 89-92 HRC.

Ручка отримала ковпачок, до якого приєднана сталева кліпса. З його допомогою Fenix T5Ti можна закріпити в кишені або зафіксувати на сторінках блокнота. Також в комплект до ручки входить три змінних ущільнювальних кільця і зручний фірмовий пенал Fenix. У нього, до речі, поміститься не тільки ручка, але і деякі додаткові дрібниці, які в цьому випадку буде набагато легше відшукати.
Особливості:

  • ручка тактичного призначення;
  • корпус даної моделі виготовлений з титану;
  • наконечник на зворотному боці ручки зроблений з вольфраму;
  • твердість вольфрамового сплаву – близько 89-92 HRC;
  • ручка має ковпачок зі сталевою кліпсою;
  • покупцям доступні три варіанти дизайну даної моделі;
  • ручка може писати синім або чорним кольором;
  • пишучий ресурс цієї моделі – 5500-6000 метрів;
  • ручка здатна писати під водою;
  • вага цієї моделі становить 40 грам;
  • ручка доповнено зручним пеналом для зберігання.

Грантия: Тактичні ручки Fenix T5Ti мають гарантію 1 рік.

Вес 40 г
Гарантия 12 місяців
Общие
Длина 13.85 см
Тип тактична ручка

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой