Заказы оnline 24

Рукавички водонепроникні Dexshell Ultra Weather Outdoor Gloves, p-p XL, зимові

В наличии
0
Код товара: 15439-08
Артикул: 50998
605 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
true ДСП толщиной 16 мм, ткань "Меланж" с мягким уплотнителем Видео с YouTube <a href="https://www.youtube.com/embed/5iEnIzhNMUU">https://www.youtube.com/embed/5iEnIzhNMUU</a> , <a href="https://www.youtube.com/embed/nLDW-uvzCDM">https://www.youtube.com/embed/nLDW-uvzCDM</a> Внутренний слой мікрофліс (поліестер) Гарантия 14 днів Материал изготовления Табурет "Стандарт" с мягкой крышкой Серый Производитель ТМ Витан Сезон весна / осінь, зима Средний слой еластична, водонепроникна і дихаюча мембрана Porelle® Табурет "Стандарт" с мягкой крышкой Серый Материал изготовления Размер XL Страна Украина Тип водонепроникні рукавички Тип товара Водонепроникна продукція
Все характеристики


Опис водонепроникних рукавичок Dexshell Ultra Weather Outdoor Gloves, чорний:

Теплі, зручні і міцні рукавички Ultra Weather, повністю водонепроникні, вітронепроникні, дихаючі. Рукавички DexShell Ultra Weather Outdoor Gloves не дозволять вашим рукам замерзнути або промокнути навіть в самих несприятливих умовах, де б ви не знаходилися. Вони прекрасно підходять для різних видів активного відпочинку, зокрема, походів, риболовлі чи полюванні. Водонепроникні рукавички дійсно є тим спорядженням, без якого не обійтися! За рахунок застосування зносостійких матеріалів, вони чудово переносять тривалу експлуатацію на природі, а якісний пошиття і вдала конструкція роблять їх дуже зручними для користувача.

З чого складаються водонепроникні рукавички?

  • Манжети: Неопренові, добре облягають руку
  • Зовнішній шар: тканина Taslan (поліестер).
  • Долоня: Текстурована поліуретанова тканина з протиковзким ПВХ.
  • Мембрана: Porelle Ski-Dri (PU).
  • Підкладка: 3M Thinsulate
  • Внутрішній шар: Микрофлис (поліестер)

Вони виготовлені за особливою технологією, яка передбачає використання відразу цілої групи матеріалів з корисними властивостями. Рукавички легко надягати і затягувати (подовжені манжети з регулюванням і еластичною гумкою за зап'ястя). Анатомічний формовынный крій содится точно по руці. А працювати з планшетом або смартфоном можна навіть не знімаючи рукавички, адже на пальцях передбачені спеціальні ділянки, що дозволяють контактувати з сенсорними екранами. Пошиті з посиленнями на долонях і пальцях рук.

Для зовнішнього шару виробник вибрав відразу кілька матеріалів, виконавши різні зони з найбільш відповідних за властивостями тканин. Зовнішній шар рукавичок виконаний з поліестеру Taslan. Цей матеріал відрізняється надзвичайною легкістю і міцністю, з нанесеною водовідштовхувальним просоченням, після якої волога скочується з матерії краплями. В зоні пальців є вставки з поліестеру, які роблять можливою роботу з сенсорними екранами різних гаджетів. Так само в зоні пальців має світловідбиваючі тканина (принт). З боку долоні використовується протиковзкий, посилений матеріал (текстурована поліуретанова тканина з протиковзким ПВХ.) Манжети в рукавичок Ultra Weather виконані з рельєфного неопрену.

Один з середніх шарів виконаний з мембрани Porelle Ski-Dri (PU), яка виробляється у Великобританії. Її особливість полягає в виборчої проникності, за рахунок чого рукавички зовсім не промокають від дощу або снігу, хоча і можуть пропускати вологу зсередини назовні. Вони також чудово зігрівають і захищають від вітру, хоча мембрана не ускладнює природну вентиляцію. Однак мембрана все ж є досить делікатним матеріалом, що вимагає додаткового захисту від пошкоджень.

Також середнім шаром є утеплювач 3M Thinsulate (Тінсулейт). Високоякісний утеплювач, відповідає за збереження тепла рук і їх зігріти навіть при низьких температурах. Мікроволоконна структура матеріалу робить його унікальним у своєму роді: в залежності від типу, він захистить при температурах до -30.

Внутрішній шар рукавичок виготовлений з мікрофліса і найтоншого шару флизилина. Внутрішній шар рукавичок виготовлений з мікрофліса і найтоншого шару флизилина. Микрофлис тонкий, легкий, але в той же час міцний, завдяки подвійному перетину ниток. Пориста структура дозволяє шкірі дихати, відповідаючи за повітрообмін. Тканина володіє теплоізоляцією, оскільки добре зберігає тепло в повітряних «кишенях» між нитками волокна. При цьому не виникає парникового ефекту, такий одяг ніколи не будеш мокрим від поту.

Характеристики

  • Артикул: DGCS9401
  • Тип: Рукавички
  • Сезон: Зима, весна / осінь
  • Підходить: Для чоловіків і жінок
  • Розмір:

S / M - 20 - 23 див. (обхват долоні)
L / XL - 23 - 25 см (обхват долоні)

Рекомендації по догляду за рукавичками:

Як прати рукавички DexShell:

Прати рукавички необхідно вручну в прохолодній воді (не більш 40°C).

Як сушити рукавички DexShell:

Спочатку необхідно висушити рукавички вивернутими навиворіт, а потім - з лицьового боку на відкритому повітрі. Щоб рукавички не розшарувалася, забороняється сушити їх праскою, на батареях або біля вогнища.

true ДСП толщиной 16 мм, ткань "Меланж" с мягким уплотнителем
Видео с YouTube <a href="https://www.youtube.com/embed/5iEnIzhNMUU">https://www.youtube.com/embed/5iEnIzhNMUU</a> , <a href="https://www.youtube.com/embed/nLDW-uvzCDM">https://www.youtube.com/embed/nLDW-uvzCDM</a>
Внутренний слой мікрофліс (поліестер)
Гарантия 14 днів
Материал изготовления Табурет "Стандарт" с мягкой крышкой Серый
Производитель ТМ Витан
Сезон весна / осінь, зима
Средний слой еластична, водонепроникна і дихаюча мембрана Porelle®
Табурет "Стандарт" с мягкой крышкой Серый Материал изготовления
Общие
Размер XL
Страна Украина
Тип водонепроникні рукавички
Тип товара Водонепроникна продукція

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой