Заказы оnline 24

Окуляри Rudy Project Spinair 58 Carbonium Polar 3fx Hdr Multilaser Red (SP586219-0000)

Нет в наличии
0
Код товара: 14799-05
Артикул: 50748
5 936 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
Вес 32 г Гарантия 12 місяців Особенности Поляризаційні лінзи Размер 56#19¬137 / h41 / base 6 Тип товара Окуляри
Все характеристики


Опис очок Rudy Project Spinair 58 Carbonium Polar 3fx Hdr Multilaser Red (SP586219-0000):

РЕГУЛЬОВАНІ НОСИК І ДУЖКИ

М'яка регульована носова підкладка ідеально підходить для особи будь-якої форми. Ця система також дозволяє регулювати висоту очок і їх відстань від особи, щоб запобігти запотівання. Регульовані кінчики дужок забезпечують ідеальну посадку і ідеальний захоплення. Просто додайте невеликий тиск, щоб налаштувати ці елементи в будь-якому напрямку.

POLAR 3FX HDR

Наша технологія POLAR 3FX захищає ваші очі від шкідливих ультрафіолетових променів і усуває відблиски шляхом вибіркової фільтрації нешкідливих довжин хвиль через лінзи. Технологія POLAR 3FX призначена для фільтрації відблисків від автомобільних фар, сонячних променів і переломленого світла на вологих або блискучих поверхнях, таких як вода і сніг. Крім того, всі нові об'єктиви POLAR 3FX оснащені фільтром HDR, який точно налаштований на максимальну безпеку, покращуючи контрастність у міських, гірських і дорожніх велосипедах. Результат - яскраве і комфортне зір, більш чітке сприйняття деталей і більш яскраві кольори зі значним зниженням втоми очей.

Лінзи POLAR 3FX Multilaser доступні в широкому спектрі кольорів, що дозволяє їм виграти від чудової візуального комфорту та вибрати колір, який найкраще підходить для вашого стилю.

Технологія POLAR 3FX призначена для фільтрації відблисків від автомобільних фар, сонячних променів і переломленого світла на вологих або блискучих поверхнях, таких як вода і сніг. Крім того, всі нові об'єктиви POLAR 3FX оснащені фільтром HDR, який точно налаштований на максимальну безпеку, покращуючи контрастність у міських, гірських і дорожніх велосипедах.

Досвід справжніх квітів. Наша технологія polar 3fx захищає ваші очі від шкідливих ультрафіолетових променів і видаляє відблиски, вибираючи на себе добірні не шкідливі хвилі.

ОСОБЛИВОСТІ:

  • Серія: SPINAIR 58
  • Настроювані дужки
  • Регульований носик
  • Категорія захисту: 3
  • Світлопроникна здатність: 16%
  • Колір оправи: чорний / червоний
  • Колір лінз: червоний
  • Країна виробник: Італія
Вес 32 г
Гарантия 12 місяців
Особенности Поляризаційні лінзи
Общие
Размер 56#19¬137 / h41 / base 6
Тип товара Окуляри

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой