Заказы оnline 24

Окуляри Rudy Project Agon Graphite - Ls Black Orange Fluo Rub & Embl (SP290998-FFF2)

Нет в наличии
0
Код товара: 14686-05
Артикул: 50678
4 116 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
Вес 30 г Гарантия 12 місяців Размер 69#16¬136 / h41 / base 8 Тип товара Окуляри
Все характеристики


Опис очок Rudy Project Agon Graphite - Ls Black Orange Fluo Rub&Embl (SP290998-FFF2):

Ультра технологічні окуляри Rudy Project Agon ідеально підходять під шосейний велоспорт, гірський велосипед і тріатлон. У цій моделі застосовані всі технологічні нововведення: ідеальний зовнішній вигляд, та відмінне візуальне виконання, високий рівень безпеки і практичність.

ВЕНТИЛЯЦІЙНИЙ КОНТРОЛЕР

Без запотівання, тільки кришталево чисте зір. Наш вентиляційний контролер призначений для регулювання повітряного потоку, щоб зменшити теплові удари і запобігти запотіванню, а також забезпечити ідеальне зір і комфортну вентиляцію.

РЕГУЛЬОВАНІ НОСИК І ДУЖКИ

М'яка регульована носова підкладка ідеально підходить для особи будь-якої форми. Ця система також дозволяє регулювати висоту очок і їх відстань від особи, щоб запобігти запотівання. Регульовані кінчики дужок забезпечують ідеальну посадку і ідеальний захоплення. Просто додайте невеликий тиск, щоб налаштувати ці елементи в будь-якому напрямку.

СИСТЕМА ШВИДКОЇ ЗАМІНИ

Змініть свої лінзи в оснащенні! Система швидкої заміни дозволяє вибрати розмір і тип лінз, які вам найбільше підходять. І це забезпечує ідеальне управління освітленням, тому що ви можете легко встановити або замінити лінзи у відповідності з вашими вимогами.

МАКСИМАЛЬНА БЕЗПЕКА

Rudy Project - провідне ім'я в області досліджень і розробок в області повністю просунутих шоломів і сонцезахисних окулярів для повного захисту від падіння. Ми прагнемо забезпечити чудову безпеку завдяки вбудованим петель і м'яким термопластичним еластомерам, які запобігають травм у разі падіння, удари і зіткнення.

Для особливих умов освітлення Rudy Project пропонує технічно просунуті спеціальні лінзи з високим візуальною якістю, адаптованим до ваших потреб. Різні лінзи дозволяють вам чудово працювати в будь-яких умовах освітлення і погодних умов, з якими ви можете зіткнутися. RP Optics - це філософія дизайну, метою якої є поліпшення візуальних характеристик і захисту очей за допомогою селективних лінз з високими оптичними та механічними характеристиками в поєднанні з передовими технологіями та науковими застосуваннями.

Наша програма лінз має характеристики, загальні для кожного типу лінз, наприклад, повністю нейтралізує ультрафіолетове випромінювання до 400 нм (UV 400 Protection), і підтримує цілісність кольорів навіть з темними фільтрами. Ми вважаємо, що цього недостатньо для захисту очей від небезпечного випромінювання і зовнішніх факторів. Також важливо підвищити гостроту зору і мінімізувати спотворення, пропонуючи при цьому високоякісну оптику, підходящу для спорту. В деяких екстремальних умовах спортсмен повинен покладатися на технології для підвищення продуктивності та мінімізації відволікаючих факторів. З цієї причини ми розширили асортимент фільтрів спеціальною обробкою, включаючи протитуманні, гідрофобні та фотохромні технології. Наші лінзи, завжди гарантують гостроту зору і фізичний захист очей. Лінзи високої якості візуального мають наступні властивості / переваги:

  • зменшення відблисків - поліпшення контрасту
  • захист від ультрафіолетових променів
  • забезпечують справжнє зір без спотворення кольорів
  • захищають від зовнішніх об'єктів
DIRECT CLIPS

Технологія Direct Clips дозволяє вставляти кліпси за рецептом за лінзами наших моделей. Завдяки цьому функціональним рішенням спортсмени, які потребують корекції можуть отримати всі зручності; сонцезахисних окулярів Rudy Project, а оптики можуть легко відточити краю коригувальних лінз у своїх власних лабораторіях без використання складного різального обладнання.

OPTICAL INSERTS

Оптична вставка RX від Rudy Project - це кліпси початкового рівня, які забезпечують відмінне рішення для рецептурних очок. Спеціально розроблена для пацієнтів, які потребують незначної корекції зору, оптична вставка RX може бути вставлена відразу за плоскими (безрецептурними) сонячними лінзами.

ОСОБЛИВОСТІ:

  • Серія: AGON
  • Настроювані дужки
  • Регульований носик
  • Швидка заміна лінз
  • Контролер вентиляції
  • Повний комфорт
  • Світлопроникна здатність: 9.7%
  • Колір оправи: сірий / червоний
  • Колір лінз: сірий
  • Категорія захисту: 3
  • Країна виробник: Італія
Вес 30 г
Гарантия 12 місяців
Общие
Размер 69#16¬136 / h41 / base 8
Тип товара Окуляри

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой