Заказы оnline 24

Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно

В наличии
0
Код товара: 11314-05
Артикул: 45274
2 040 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
Видео с YouTube <a href="https://www.youtube.com/embed/cuSKu34U56E">https://www.youtube.com/embed/cuSKu34U56E</a> , <a href="https://www.youtube.com/embed/CPSi0fzB4cU">https://www.youtube.com/embed/CPSi0fzB4cU</a> , <a href="https://www.youtube.com/embed/X1L17OYjeSU">https://www.youtube.com/embed/X1L17OYjeSU</a> Гарантия 25 років Для лезвий зі звичайним лезом, з серрейторним лезом Зернистость 220 гріт, 600 гріт Материал точила алмазний, керамічний, шкіряний Тип механічні точила, кишенькові точила
Все характеристики


Опис точила Work Sharp GUIDED FIELD SHARPENER 2.2.1:

Точило Work Sharp Guided Field Sharpener 2.2.1 (WSGFS221) відрізняється своєю універсальністю і практичністю застосування в будь-яких умовах. Тепер незалежно від того, перебуваєте Ви вдома, на роботі або на пікніку, всі Ваші ножі (прямі і серрейторные) та інші ріжучі та колючі предмети будуть мати максимальну гостроту.

Точилка цієї моделі відмінно підійде тим, хто любить їздити на природу і хоче, щоб з собою завжди були лише гострі ножі та інструменти. Це точило може використовуватися і в якості домашнього: воно не займе багато місця в ящику на кухні.

У точила відразу п'ять рівнів зернистості, так як при виробництві були використані різні абразивні матеріали. Дві пластини мають алмазне напилення: у однієї зернистість становить 220 грит, а у другої – 600 грит. Перша відмінно підійде для первинної заточування і виправлення різних ушкоджень кромки, а інша – для остаточного доведення. Також є два стрижня з кераміки. В одного відразу три сторони: з великою зернистістю, середньої зернистістю і зі спеціальним жолобком, призначеним для заточування риболовних гачків. Другий стрижень має менший діаметр і гритность, а тому він використовується для доведення заточування ножів і серрейторных лез. Також на точилке є шкіряний ремінець, який дозволяє довести лезо до приголомшливою гостроти.

Ножі та інструменти також зручно заточувати під певним кутом, так як по краях є спеціальні напрямні. Так що з заточенням впорається навіть новачок. Крім того, в центрі точила є спеціальні отвори для заточування наконечників і гарпунів.

Особливості:

  • багатофункціональна переносна точилка;
  • дві алмазних пластини, два керамічних стрижня і шкіряний ремінь;
  • підходить для заточування найрізноманітніших інструментів;
  • є напрямні для зручної заточки під кутами 20 і 25 градусів;
  • виробництво – США.

Дизайн і комплектація:

Ергономічний дизайн і продумана конструкція точила Ворк Шарп Guided Field Sharpener 2.2.1 забезпечує зручність використання, розширена комплектація заточувальних інструментів - універсальність.

В комплект цієї точила входять наступні пристосування для заточення: базова платформа з міцного і легкого пластику, крупнозернисте алмазне полотно, дрібнозернисте алмазне полотно, великий керамічний стрижень з поздовжніми канавками, малий керамічний стрижень, шкіряне полотно для фінішної доведення.

Видео с YouTube <a href="https://www.youtube.com/embed/cuSKu34U56E">https://www.youtube.com/embed/cuSKu34U56E</a> , <a href="https://www.youtube.com/embed/CPSi0fzB4cU">https://www.youtube.com/embed/CPSi0fzB4cU</a> , <a href="https://www.youtube.com/embed/X1L17OYjeSU">https://www.youtube.com/embed/X1L17OYjeSU</a>
Гарантия 25 років
Для лезвий зі звичайним лезом, з серрейторним лезом
Зернистость 220 гріт, 600 гріт
Материал точила алмазний, керамічний, шкіряний
Общие
Тип механічні точила, кишенькові точила

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой