Заказы оnline 24

Work Sharp Combo Sharpener комбо точилка

Нет в наличии
0
Код товара: 10934-05
Артикул: 44305
2 427 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
Гарантия 25 років Для лезвий зі звичайним лезом, з серрейторним лезом Зернистость 120 гріт Материал точила абразивний, керамічний Тип електричні ножеточки
Все характеристики


Опис точила Work Sharp Combo Sharpener WSCMB-I:

Компанія Work Sharp продовжує поповнювати модельний ряд своїх электроточилок. На цей раз мова піде від інструменті під назвою Combo Sharpener. Його назва повністю пояснюється тим, що точилка має дві різні за характеристиками робочі поверхні і підходить для ріжучих кромок різного типу. Розміри точила досить компактні, а важить вона всього 545 грам. Combo Sharpener — електрична точилка і працює від мережі 220 В. Безпосередньо для її включення, на корпусі є кнопка. Виробники заявляють, що швидкість заточування за допомогою даного інструменту становить 1 дюйм в секунду, тому його використання вимагає деякої вправності. Тим не менше, процес заточування зроблений як можна більш простим. Всі ножі з рівною кромкою леза точаться за допомогою ременя, гритность якого становить 120 одиниць. В комплекті є ще один такий же ремінь, який є запасним. Практично по всьому діаметру ремінь закритий пластиковим корпусом точила, в якому з двох сторін від обертової стрічки абразиву є клиноподібні виїмки. Вони дозволяють точити ножі під кутом 25°. Це значення досить універсальним і підійде для кухонних ножів, EDC моделей, туристичних і рибальських ножів, а також багатьох інших. При цьому, від користувача не потрібно дотримуватися постійний кут заточування. Combo Sharpener також підходить для роботи з ножицями і деякими іншими ручними інструментами, а тому її задіяння у домашньому господарстві дійсно буде відчутним. Для роботи з серрейторными ножами використовується керамічний стрижень, розташований горизонтально. Він також може послужити альтернативою для заточування звичайних лез, якщо користувач вирішить виконати доведення кромки вручну. Особливості:
  • універсальна точилка для ножів різного типу;
  • працює від електромережі;
  • в комплекті є змінний ремінь;
  • зернистість абразивних поверхонь — 120 грит;
  • передбачений керамічний стрижень для роботи з серрейторными ножами;
  • кут заточування звичайних ножів становить 25°;
  • проста заточка з обох сторін;
  • інструмент важить 545 грам.

Гарантія

Виробники дають рік гарантії на будь-яку з точілок Work Sharp Combo Sharpener.

З проханням відремонтувати точило марки Work Sharp в наш сервісний центр звернувся клієнт, чий товар був придбаний у США. При підключенні моделі в Україні до мережі електроживлення точилка вийшла з ладу. Власник вироби просить здійснити гарантійний ремонт. Тим не менше, сам виробник повідомив, що в даній ситуації гарантія на точило не поширюється.

У зв'язку з інцидентом, що стався і з огляду на загрози повторення аналогічних подій, вважаємо за необхідне повідомити покупців. Вся продукція, яка була куплена за межами України, не може піддаватися гарантійного обслуговування. Це пов'язано з особливостями ринку, а також зі специфікою електрифікації в різних державах.

Зараз В Україні, країнах СНД, а також у багатьох державах – членах Європейського союзу, діє норматив мережевої напруги 220-230 вольт. У ряді країн поширена норма – 240 вольт. У північноамериканських державах, таких як США і Канада, норма прийнята на рівні 120-127 вольт. Подібні відмінності зумовлені історичними традиціями і економічними міркуваннями. Відповідно, продукт, який купується в США або іншій країні з прийнятим меншим рівнем напруги, втратить робочий стан при підключенні до мережі в країні, де прийнятий більший рівень напруги. Це слід мати на увазі при купівлі електричних приладів. У тому числі, таких пристосувань, як електричні точила для інструментів.

З цього випливає, що гарантія на товар передбачає виключно таке його використання, яке регламентовано відповідним ринком продукції. Умови та термін гарантії залежать від самого виробника, і в кожному конкретному випадку особливо обмовляються. Розраховувати на гарантійне обслуговування клієнт має право, якщо він використовував виріб за призначенням, дотримуючись необхідні правила. Щоб виріб служило власнику довго і ефективно, важливо неухильно дотримуватися вимог по догляду та експлуатації.

У разі виникнення проблем з використанням гарантійного товару покупець має право звернутися в сервісний центр. Порядок такої процедури викладено на сайті. Зі всіма виникаючими питаннями клієнти можуть звертатися за номерами телефонів, представлених на сайті магазину. Менеджери нададуть в повному обсязі всю необхідну інформацію.

Завантажити інструкцію

Гарантия 25 років
Для лезвий зі звичайним лезом, з серрейторним лезом
Зернистость 120 гріт
Материал точила абразивний, керамічний
Общие
Тип електричні ножеточки

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой