Заказы оnline 24

Ніж складний Ganzo G7472-GR

Нет в наличии
0
Код товара: 11328-05
Артикул: 45317
760 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
Вес 162 г Вид ножа кишеньковий, викидний Гарантия 1 рік Длина клинка 92 мм Марка стали 440C Общая длина 210 мм Размер в сложенном состоянии 121 мм Твердость клинка 58 HRC Тип замка Auto lock Тип заточки прямий
Все характеристики

Опис ножа Ganzo G7472:

Багатофункціональність ножів Ganzo ще раз наочно доводить модель G7472. Це зручний у використанні і привабливий на вигляд складаний ніж,який однаково добре себе проявить і в поїздках на природу, і під час експлуатації в місті. Щоб метал ножа зберігав якості навіть після численних поїздок з ножем на рибалку і в інших умовах постійного зіткнення з водою, для нього вибрана нержавіюча сталь. Виробники віддали перевагу марці 440С. Такий метал отримав одночасно корозійну стійкість і твердість, необхідну для довготривалого збереження заточування. Ріжуча кромка ножа зроблена за універсальним принципом, а тому заточена рівне. Це дозволяє однаково легко розрізати різні за структурою матеріали. Зручна і довжина леза, досягає 92 мм. Міцності ножу додає те, що його товщина в районі обуха дорівнює 0,33 див. Лезо піддалося фінішній обробці методом шліфування великими абразивами. Вона відома під назвою stone-washed. В результаті, клинковая пластина виходить майже матовою і не відбиває падаючі побіжно сонячні промені. Крім того, на відшліфованій таким методом металі практично не видно дрібні дефекти, які неминуче з'являються в ході використання ножа.

Є подібні елементи з відшліфованої stone-washed сталі і на рукоятці. Це та частина, яка розташовується ближче до леза. Інша довжина рукоятки припадає на матеріал G10. З нього зроблені прикручені до сталевий основі накладки. Такий матеріал обраний за його міцність, відмінну стійкість до води, сонця, корозії, а також — його легкість. До речі, G10 легко фарбується і покупці ножів G7472 можуть вибрати модель з чорними накладками на рукоятку або ж з темно-зеленими.

Дуже докладно виробники підійшли до вибору замка, яким блокується після відкривання лезо ножа. Адже саме цей механізм відповідає за створення умов для безпечної експлуатації ножа. В даній моделі встановлений блокіратор.

Особливості:

  • яскравий і привабливий дизайн;
  • зручна складна конструкція;
  • захищений від іржавіння метал (440С);
  • гладка заточування ріжучої кромки;
  • розмір леза ножа — 92 мм;
  • розмір ножа у відкритому положенні — 210 мм;
  • клинок утримується замком Auto Lock;
  • лезо виконане з шліфуванням stone-washed;
  • рукоятка оформлена накладками з G10;
  • вага ножа дорівнює 162 грами.

Гарантія: Для покупців ножів Ganzo G7472 виробники передбачили офіційний гарантійний період. Він триває рік з дати здійснення покупки.

Вес 162 г
Вид ножа кишеньковий, викидний
Гарантия 1 рік
Длина клинка 92 мм
Марка стали 440C
Общая длина 210 мм
Размер в сложенном состоянии 121 мм
Твердость клинка 58 HRC
Тип замка Auto lock
Тип заточки прямий
Тип ножа складаний
Типы складных ножей викидні, автоматичні, з фіксацією
Толщина клинка 3.3 мм
Форма клинка bowie
Цвет рукоятки чорний, зелений

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой