Заказы оnline 24

Ніж складний Ganzo G7321-OR помаранчевий

Нет в наличии
0
Код товара: 11527-05
Артикул: 45750
660 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
Вес 123 г Вид ножа кишеньковий Видео с YouTube <a href="https://www.youtube.com/embed/8dViztJua8E">https://www.youtube.com/embed/8dViztJua8E</a> Гарантия 1 рік Длина клинка 95 мм Марка стали 440C Общая длина 215 мм Тип замка Liner Lock Тип заточки прямий Тип ножа складаний
Все характеристики

Опис Ganzo G7321:

Складаний ніж Ganzo G7321 досить незвично виглядає: лезо клиноподібної форми з наскрізним отвором у верхній частині полотна біля рукоятки, ручка з абстрактним рельєфним візерунком. При цьому, виробники зробили його максимально практичним, надійним і невимогливим щодо догляду. Такий ніж підходить для риболовлі або полювання, будь-яких туристичних походів, поїздок, а також в якості ножа EDC для міста.

Виробники вибрали для клинка нержавіючу сталь з вмістом марганцю, хрому і кремнію. Кожен з цих елементів надає сплаву додаткову міцність. А завдяки тому, що в сталі міститься близько 1,2% вуглецю, вона одночасно є міцною і добре протистоїть всіх видів корозії, включаючи іржавіння. Довжина леза до хвостовика становить 95 мм. Ріжуча кромка добре впорається з будь-яким матеріалом, адже вона гладко заточена. У ножа гострий кінець клинка і сильно розширюється загальна форма. Частина клинка з боку обуха, яка ближче до рукоятки, в складеному вигляді виступає над лінією пластикових накладок. Тут розташовується отвір для пальця, що виконує функції шпенька при відкриванні. Пластик для накладок на рукоятку — високоміцний композитний матеріал, що складається з скловолокна і епоксидних смол. Він легко приймає потрібну форму, завдяки чому рукоятка Ganzo G7321 максимально ергономічна і зручна. Крім того, накладки можуть бути пофарбовані у помаранчевий, чорний або темно-зелений колір. На поверхню нанесений двошаровий візерунок у вигляді дрібної текстури і більш великих абстрактних прожилок. Завдяки йому, ніж не тільки виглядає дуже стильним, але і не вислизає з рук.

Складаний ніж Ganzo G7321 оснащений якісним фіксатором клинка. Це замок Liner-Lock, в усьому світі вважається одним з найнадійніших варіантів.

Особливості:

  • кишеньковий ніж;
  • використовуваний метал — сталь 440С;
  • матеріал для рукоятки — G10;
  • лезо заточене за типом plain;
  • задіяний замок Liner-Lock;
  • довжина відкритого ножика — 21,5 см;
  • розмір леза ножа — 9,5 див.

Гарантія: Купуючи ніж Ganzo G7321, ви отримуєте гарантію виробників терміном на один рік.

Вес 123 г
Вид ножа кишеньковий
Видео с YouTube <a href="https://www.youtube.com/embed/8dViztJua8E">https://www.youtube.com/embed/8dViztJua8E</a>
Гарантия 1 рік
Длина клинка 95 мм
Марка стали 440C
Общая длина 215 мм
Тип замка Liner Lock
Тип заточки прямий
Тип ножа складаний
Типы складных ножей з фіксацією
Толщина клинка 3.3 мм
Цвет рукоятки чорний, "жовтий, помаранчевий", зелений

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой