Заказы оnline 24

Мультитул Multi Tool Ganzo G101-H

В наличии
0
Код товара: 11240-05
Артикул: 45049
730 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
Вес 248 г Видео с YouTube <a href="https://www.youtube.com/embed/XEGemYR-XD4">https://www.youtube.com/embed/XEGemYR-XD4</a> Гарантия 1 рік Количество функций кусачки, плоскогубці, маленька викрутка плоска, хрестоподібна викрутка, ніж, ніж з зубчастим лезом, ножиці, відкривачка для пляшок, консервний ніж, для зняття ізоляції, пила, шило, тримач біт, 10 змінних насадок в комплекті Размер в сложенном состоянии 105 мм Тип мультитула повнорозмірний Цвет мультитула сірий , сріблястий
Все характеристики

Опис Ganzo Gps Логери Gps-Логери G101-H:

Зручний мультитул gps логери gps-логери g101-H від компанії Ganzo. Модель gps логери gps-логери g101-H забезпечена пружними плоскогубцями з кусачками, двома лезами, одне з яких має серрейторную заточку, пилу по дереву, плоску та хрестоподібної викрутки, ножиці, шило, паз для швидкого зняття ізоляції з проводів, відкривачку для пляшок, консервний ніж і подовжувач для біт. В окремому блоці, який йде в комплекті з мультитулом gps логери gps-логери g101-H, знаходиться набір біт з адаптером.

Крім цього є кілька хрестоподібних і плоских викруток різних розмірів, найбільш використовувані шестигранні ключі. Всі інструменти виготовлені з нержавіючої сталі 440С, для біт використовувалася високоміцна сталь з великим вмістом вуглецю. Металеві рукоятки мультитула gps логери gps-логери g101-H мають зручну форму.

Для забезпечення більшої безпеки на торцевій поверхні рукояток нанесені насічки, які не дають зісковзувати руці під час роботи. В комплект входить чохол з синтетичної тканини, який дозволяє переносити не лише мультитул, але і набір біт.

Вес 248 г
Видео с YouTube <a href="https://www.youtube.com/embed/XEGemYR-XD4">https://www.youtube.com/embed/XEGemYR-XD4</a>
Гарантия 1 рік
Количество функций кусачки, плоскогубці, маленька викрутка плоска, хрестоподібна викрутка, ніж, ніж з зубчастим лезом, ножиці, відкривачка для пляшок, консервний ніж, для зняття ізоляції, пила, шило, тримач біт, 10 змінних насадок в комплекті
Размер в сложенном состоянии 105 мм
Тип мультитула повнорозмірний
Цвет мультитула сірий , сріблястий

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой