Заказы оnline 24

Нiж складний Firebird FB7651-GR

В наличии
0
Код товара: 11403-05
Артикул: 45429
1 090 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
Вес 101 г Вид ножа кишеньковий, туристичний, універсальний Гарантия 1 рік Длина клинка 8.3 см Марка стали 440C Общая длина 19.9 см Твердость клинка 58 HRC Тип замка Axis Lock Тип заточки прямий Тип ножа складаний
Все характеристики

Опис складного ножа Firebird (by Ganzo) FB7651:

Ganzo презентувала нову модель ножа Firebird FB7651. Виріб було представлено навесні 2019 року. Новинка пропонується покупцям у трьох варіантах забарвлення – чорному, зеленому, сірому, всі версії абсолютно ідентичні. Відмінність полягає тільки в кольорі, матеріалі накладок на рукоятки. Продукт являє собою складний повсякденний примірник, який може бути використаний на природі в туристичному поході, на пікніку, вдома, у дорозі, на роботі. Компактні розміри пристосування дозволяють носити його з собою щодня, і застосовувати в найрізноманітніших ситуаціях. Довжина клинка новинки становить 8,3 сантиметра, повна довжина ножа – 19,9 сантиметри. Вага – трохи більше ста грам. Товщина клинка – 0,32 сантиметри.

Лезо ножа виготовлене із сталі марки 440С з твердістю в 58 одиниць за шкалою HRC. Це нержавіюча сталь, що володіють відразу декількома корисними характеристиками. Одна з найбільш популярних марок, тверда і дуже міцна, і вироби з такої сталі відрізняються високою якістю. Ножі мають високі ріжучі властивості, досить довго тримають початкову заточку, не маючи потребу в обробці. Стійкість до соляної корозії – ще одна важлива якість подібного матеріалу. Відповідно, з ножем з цієї сталі можна вирушати на природу, не побоюючись, що підвищена вологість позначиться на виробі.

Рукоятку моделі формують сталеві лайнери, полімерний спейсер і накладки з композитного матеріалу G10, які фіксуються сталевими болтами під торкс. У дизайні рукояті передбачена знімна кліпса зі сталі, її можна встановлювати в двох положеннях. Є великий отвір під темляк. Повна довжина рукояті – 11,6 сантиметри.

G10 це склотканина, поєднана з епоксидною смолою, досить стійка до впливів агресивного середовища. Витримує удари, вологонепроникна, при цьому чудово піддається обробці та фарбування. Такі характеристики матеріалу роблять його прекрасним вибором для використання при виробництві практичних і надійних ножів. Таким чином, ми отримуємо ніж, готовий до непростих випробувань, що заслуговує довіри, і абсолютно безпечний. Ергономічна ручка моделі зручно тримається в долоні користувача, і не вислизає з руки, навіть якщо вона мокра.

Клинок витягується з ножа допомогою стандартних сталевих шпеньков і фіксується фірмовим замком, іменованим Axis Lock. За швидкість і плавність флиппования відповідають осьові підшипники. Форма клинка clip-point є дуже зручною для вирішення самих різних завдань в повсякденному побуті. Досить популярні моделі з подібним профілем серед мисливців та любителів екстремальних розваг. Форма однаково хороша і для використання в побуті, і в якості засобу оборони.

Особливості:

  • складаний ніж EDC-носіння;
  • форма клинка – clip-point;
  • довжина леза – 8,3 сантиметра;
  • матеріал для клинка – сталь 440С;
  • зручна рукоятка з G10;
  • замок для фіксації Axis Lock;
  • загальна вага моделі – 101 грам;
  • загальна довжина моделі – 19,9 сантиметри.

Гарантія: На даний екземпляр виробники дають 1 рік гарантії.

Вес 101 г
Вид ножа кишеньковий, туристичний, універсальний
Гарантия 1 рік
Длина клинка 8.3 см
Марка стали 440C
Общая длина 19.9 см
Твердость клинка 58 HRC
Тип замка Axis Lock
Тип заточки прямий
Тип ножа складаний
Типы складных ножей викидні, з фіксацією
Толщина клинка 0.32 см
Форма клинка clip-point
Цвет рукоятки чорний, "сірий, сріблястий", зелений

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой