Заказы оnline 24

Ніж Opinel 12 VRN carbon (113120)

В наличии
0
Код товара: 15762-05
Артикул: 51120
770 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
Вес 118 г Вид ножа кишеньковий, туристичний, універсальний Гарантия 14 днів Длина клинка 120 мм Марка стали XC90 Материал рукояти бук Общая длина 280 мм Твердость клинка 57-58 HRC Тип замка Viroblock Тип заточки прямий Тип товара Ножі
Все характеристики


Опис ножі Opinel 12 VRN carbon:

Ніж Opinel 12 VRN належить до лінійки Natural, яка була вперше представлена ще Жозефом Опинелем в кінці 19-го століття. Ножі даного модельного ряду виробляються донині на однойменному заводі сім'ї Опинель, яка продовжує справу Жозефа. Створюючи ножі та інструменти більше сотні років, компанія Опинель змогла досягти великих успіхів у цій справі, зокрема, завдяки постійній модернізації існуючих моделей і доведення їх до досконалості. Саме так в лінійці Natural з'явилися зразки з клинками з високовуглецевої сталі. Цей тип сталі дозволяє господареві ножа набагато рідше заточувати клинок, однак вимагає певного догляду.

Лезо в даному ножі зведено в «нуль» від самого обуха, що забезпечує бездоганний рез і хорошу гнучкість всього клинка.

Рукоять, під стати клинку, має досить великі розміри і добре лягає у велику долоню. Це дозволяє використовувати ніж не тільки в звичайному поході, а і на полюванні чи риболовлі.

Всі ножі лінійки Tradition є еталоном простоти і надійності, не винятком стала і модель Opinel 12 VRI. А завдяки фірмовому замку virobloc, використовувати і транспортувати цей ніж не тільки зручно, а й безпечно.


Вес 118 г
Вид ножа кишеньковий, туристичний, універсальний
Гарантия 14 днів
Длина клинка 120 мм
Марка стали XC90
Материал рукояти бук
Общая длина 280 мм
Твердость клинка 57-58 HRC
Тип замка Viroblock
Тип заточки прямий
Тип ножа складаний
Типы складных ножей з фіксацією
Толщина клинка 2.3 мм
Форма клинка drop-point
Цвет рукоятки коричневий
Общие
Тип товара Ножі

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой