Заказы оnline 24

832420 Мультитул Leatherman Tread Tempo чорний

Нет в наличии
0
Код товара: 17337-05
Артикул: 53995
16 800 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
Вес 257 г Гарантия 25 років Дополнительные функции з ключами Количество функций 30 Тип мультитула годинник Цвет мультитула чорний Тип товара Мультитули
Все характеристики

Опис мультитула Leatherman Tread Tempo чорний:

Швейцарський кварцовий хронограф показує час і дату, як відомо кварцовий механізм точніше, ніж механічний і менше залежить від умов експлуатації. У механічних годин точність ходу залежить від безлічі факторів, таких як навколишня температура, положення годин, знос деталей, регулювання.

У кварцових годинниках все простіше: частота імпульсів, що виробляються кварцовим генератором, практично постійна, саме тому компанія Leatherman вибрала кварцовий механізм, годинник призначений для використання в суворих умовах, сапфірове скло вбереже циферблат від ударів і подряпин, годинник водонепроникні на глибині до 200 метрів, оснащені дайверським безелем, що провертається тільки в одну сторону, світяться стрілками і маркерами часу. Спеціально вигнута форма скла зменшує відблиски і відображення і покращує видимість циферблата під прямими сонячними променями.

Ремінець годинника складається з 6 ланок на яких розташовано 30 інструментів:

- шліцьова викрутка 3/32 дюйма

- шестигранник 6 мм

- шестигранник 4 мм

- квадратна викрутка №3

- квадратна викрутка №1

- Pozi-Drive №3 (хрестоподібний шліц) та ін.

З даними годинами можна літати в літаку. Є можливість регулювання довжини браслета, на застібці також є регулятор довжини.

На браслет годинника поширюється стандартна гарантія Leatherman терміном 25 років, на механізм гарантія - 2 роки. Гарантія роботи батареї-5 років.

Вес 257 г
Гарантия 25 років
Дополнительные функции з ключами
Количество функций 30
Тип мультитула годинник
Цвет мультитула чорний
Общие
Тип товара Мультитули

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой