Заказы оnline 24

Ліхтар кемпінговий Fenix CL26R зелений

В наличии
0
Код товара: 11345-05
Артикул: 45350
2 640 грн
Нашли дешевле?
Общие характеристики
Вес 116 г Видео с YouTube EaORHwiNqlk Водонепроницаемость IP66 Дальность м. 25 м Диаметр 49 мм Режимы работы 8 Цвет светодиода білий / жовтий, червоний Элементы питания 18650, CR123A Длина 97 мм Тип кемпінговий, ліхтар-лампа
Все характеристики

Опис ліхтарі Fenix CL26:

Модель Fenix CL26R розроблена для всіх туристів, любителів пікніків і риболовлі. Це кемпінговий ліхтар, який дає розсіяне світло і якісно висвітлює простір в будь-якому напрямку. Він відмінно пристосований до експлуатації в польових умовах, зроблений міцним, захищеним від дощу, дуже простим у використанні.

У ліхтар вбудовано відразу декілька світлодіодів, які дають біле і червоне світло. Ця модель підтримує 8 режимів. Для зручності доступу вони розділені на дві групи: у кожній - варіанти освітлення для червоних чи білих світлодіодів.

  • Максимальний: найяскравіший режим для білих світлодіодів. Його яскравість досягає 400 люмен. Розрахунковий час роботи ліхтаря 5 годин.
  • Середній: режим білого світла з яскравістю 150 люмен. Вона працює протягом 15 годин.
  • Мінімальний: режим білого світла яскравістю 40 люмен. Ліхтар працює протягом 30 годин.
  • Вперед: режим, в якому ліхтарик світить тільки в одну сторону. Його яскравість дорівнює 25 люмен. Ліхтар працює протягом 58 годин.
  • Вниз 1: режим, в якому ліхтар світить тільки вниз його яскравість дорівнює 3 люмена. Час роботи ліхтаря становить 240 годин.
  • Вниз 2: другий режим, в якому ліхтар світить виключно вниз. Його яскравість дорівнює 25 люмен. У цьому режимі ліхтар працює протягом 58 годин.
  • Червоне світло: режим червоного світла яскравості 1 люмен. У цьому режимі ліхтар протягом 200 годин.
  • Червоні спалахи: режим миготливого червоного освітлення, в якому ліхтар світить з яскравістю 1 люмен і працює протягом 400 годин.

Під час роботи з максимальною яскравістю модель Fenix CL26R висвітлює територію в діаметрі 25 м. Тривалість роботи в кожному з перерахованих режимів вказано з розрахунку використання акумулятора, який продається в комплекті з ліхтарем. Якщо вибрати елементи живлення більшої або меншої ємності, то час роботи може змінюватися.

У будь-якому випадку, власник кемпінгового ліхтаря завжди може контролювати рівень заряду елементів живлення завдяки вбудованій функції індикації. Щоб скористатися нею, коли ліхтар вимкнений, необхідно один раз натиснути на кнопку управління. Протягом наступних 3 секунд індикатор відображає поточний стан акумулятора. Якщо буде горіти лише один індикатор, то рівень заряду вважається критичним і знаходиться в проміжку між 0% і 25%. Якщо загориться два індикатора, то низький рівень заряду і оцінений в межах 26%-50%. Три індикатора включається, коли ліхтар має достатній рівень заряду: в рамках 51%-85%. всі чотири індикатори горять, коли ліхтар має повний заряд акумулятора - 86%-100%. Цей же індикатор нагадає власнику кемпінгового ліхтаря про те, що акумулятор пора замінити іншим, коли рівень зарядки опуститься до критичної позначки. В цьому випадку він буде блимати.

Крім елемента живлення стандарту 18650, який вже входить в комплект з кемпинговым ліхтарем, можна використовувати морозостійкі батарейки CR123А. Вони не втрачають заряд при низьких температурах, а тому як не можна краще підходять для використання, наприклад, на зимовій рибалці. Такі батареї є одноразовими, а ось акумулятор 18650 можна заряджати повторно, підключивши ліхтар до зовнішнього джерела енергії за допомогою кабелю USB. Такий кабель теж продається разом з ліхтарем.

Використовувати ліхтар Fenix CL26R зручно завдяки тому, що виробники передбачили відразу кілька варіантів для його розміщення в кемпінг в таборі. По-перше, ліхтарик можна повісити на гілку, використовуючи металеву петлю на верхній стороні корпусу. По-друге, до цієї петлі користувач може прикріпити карабін, щоб повісити ліхтарик до рюкзака або ж в іншому місці зразок брелока. По-третє, його можна просто поставити на рівну поверхню. Четвертий варіант передбачає кріплення до металевих поверхонь за допомогою вбудованого в корпус магніта. Нарешті, п'ятий варіант - це кріплення на штатив за допомогою вбудованої різьби.

Корпус цієї моделі кемпінгового ліхтаря зроблений дуже міцним. Для нього використовується особлива різновид пластику з хорошою світлопропускною здатністю. Він витримує дуже великі навантаження. Цим нічого не трапиться, навіть якщо його переїде автомобіль вагою до 1,2 тонни. Крім того, корпус Fenix CL26R ретельно ізольований від попадання всередину пилу і добре захищений від води, за рахунок чого його можна залишати включеним під дощем. Рівень герметичності Fenix CL26R описаний стандартом IP-66. Цей ліхтар важить 116 грам, не рахуючи батарейки. Його довжина і ширина становлять 49 мм, а висота - 97 мм.
Особливості:

  • сучасний кемпінговий ліхтар;
  • максимальна доступна яскравість дорівнює 400 люмен;
  • ліхтар працює елементами живлення 2 стандартів;
  • в комплекті є акумулятор формату 18650;
  • ліхтар працює до 8 різних режимах;
  • всі функції управління виконує 1 кнопка;
  • вбудований індикатор заряду;
  • максимальна тривалість роботи без підзарядки дорівнює 400 годин;
  • діаметр освітлюваної зони становить 25 м;
  • захист корпусу виконана за стандартом IP-66;
  • передбачено 3 варіанти встановлення ліхтаря;
  • вага даної моделі становить 116 г;
  • ліхтар відрізняється компактними габаритами.

Гарантія: Період гарантійного обслуговування для ліхтарів Fenix CL26R становить 5 років.

Комплектація: Кемпінговий ліхтар Fenix CL26R, акумулятор, що перезаряджається ARB-L18-2600, кабель для підключення до зарядки через USB, карабін для носіння за типом брелока, запасне кільце, інструкція та гарантія.

Інструкції по використанню: Ліхтар Fenix CL26R працює з елементами живлення двох типів. Фірмовий літій-іонний акумулятор ARB-L18-2600 продається разом з ним у базовому комплекті, але крім того, можна використовувати кілька стійких до морозів літієвих батарей CR123A, які купуються окремо.

Використовуючи ліхтар Fenix CL26R, рівень енергії в ньому можна постійно контролювати за допомогою вбудованого індикатора. Цей же механізм попередить про необхідність заміни акумулятора або його зарядки. Від зовнішнього джерела через кабель USB передбачена зарядка тільки акумулятора 18650, а для батарейок цей спосіб непридатний.

Управління кемпинговым ліхтарем здійснюється тільки однією кнопкою. Щоб увімкнути або вимкнути освітлення, цю кнопку слід тримати натиснутою протягом 0,5 секунди. Fenix CL26R завжди включається в режимі білого світла. Короткі одиночні натискання дозволяють користувачеві вибрати потрібний рівень яскравості. Щоб перейти в групу режимів червоного світла на кнопку потрібно швидко натиснути два рази. У цій групі вибір потрібного варіанту освітлення також здійснюється короткими поодинокими натисканнями.

Вес 116 г
Видео с YouTube EaORHwiNqlk
Водонепроницаемость IP66
Дальность м. 25 м
Диаметр 49 мм
Режимы работы 8
Цвет светодиода білий / жовтий, червоний
Элементы питания 18650, CR123A
Общие
Длина 97 мм
Тип кемпінговий, ліхтар-лампа

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Товары со скидкой